Monedhat në aplikacionin ANTON

ANTON është një nga aplikacionet më të njohura të të mësuarit për nxënësit e klasave 1-10. Klasa. Në pamje të parë, aspekti i gamifikimit të blerjes së monedhave ("monedha") mund të duket i çuditshëm për të rriturit - por shumëfishon dukshëm motivimin, jo vetëm të fëmijëve të mi. Ai madje kursen një "jastëk" të vogël monedhash që nuk i prekni.


Lojërat e integruara përfshijnë klasike të rikrijuara si Asteroids dhe Arkanoid, si dhe të reja si City Jumper shumë të dashur dhe mjaft të vështirë me një kolonë zanore të shkëlqyer. Në fillim të vitit të kaluar, aplikacioni ANTON bëri xhiron e mediave për shkak të një boshllëku sigurie, madje edhe sot shumë funksione nuk janë të programuara në mënyrë të sigurt.

Nëse doni të shikoni më nga afër një lojë dhe keni nevojë për monedha shpejt pa e kryer detyrën e një numri fillestar të klasës së parë (nuk merrni asnjë monedhë për ushtrimet që bëni përsëri!), ju hyni në {1 } në PC , hap veglat e zhvilluesit (CTRL+Shift+I në Chrome ose Firefox) dhe ekzekuton kodin JS vijues në tastierë për të shtuar çdo numër monedhash në llogarinë e tij:

06eef5f7aa8353606ae33d63ebd42008

Meqenëse paketat ANTON Plus (paketat premium me më shumë funksione) nuk reklamojnë në mënyrë eksplicite marrjen e më shumë monedhave, as këtu nuk ka dëme reale. Detyra tjetër e shtëpisë që u rekomandoj lexuesve të interesuar (edhe më mirë: studentët) është të thyejnë listat me rezultate të larta (në mënyrë të ngjashme të siguruara dobët) (këshilla: ndiko mesazhet e ngjarjeve në lidhjen aktive WebSocket).

Pavarësisht nga kjo, më në fund keni mjaft monedha për të praktikuar gjerësisht City Jumper:

Mbrapa