Zhvillimi i uebit me pasion

Emri im është David Vielhuber. Unë jam një zhvillues i plotë, një baba i dyfishtë dhe kam një dobësi për kafe dhe kod të mirë. Unë kam një vend të butë për dizajn të bukur, një majë përsosmërie dhe sy për konturet e qarta. 20 vjet më parë fillova një lidhje dashurie me kompjuterin tim - dhe menjëherë pas kësaj me internetin.

Me kalimin e viteve pasioni im ndryshoi nga një hobi në një punë. Një numër i madh i projekteve tërheqëse të klientëve nga vitet e kaluara më kanë shtyrë të ofroj një gamë të gjerë shërbimesh - nga faqja në internet deri tek shtypja - përveç individëve privatë dhe ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Unë tani jam pjesë e close2 media të reja GmbH në Mynih.