Semangat babagan pangembangan web

Jenengku David Vielhuber. Aku pangembang lengkap, bapak saka loro, lan aku duwe prentah babagan kopi lan kode sing apik. Aku duwe kekirangan babagan desain sing apik, pinunjul saka perfeksionisme lan mripat kanggo kontur sing jelas. 20 taun kepungkur, aku miwiti hubungan cinta karo komputerku - lan ora suwe banjur nganggo Internet.

Sajrone pirang-pirang taun, semangat saya malih dadi hobi dadi pegawean. Akeh proyek pelanggan sing nyenengake wiwit pirang-pirang taun kepungkur nggawe aku nawakake macem-macem layanan - saka web nganti dicithak - kanggo wong pribadi uga perusahaan cilik lan menengah. Saiki aku dadi bagean saka media anyar GmbH cedhak ing Munich.