Pangayoman data

1. Perlindhungan data kanthi cepet

Informasi umum

Informasi ing ngisor iki nyedhiyakake ringkesan sederhana babagan kedadeyan data pribadi nalika ngunjungi situs web iki. Data pribadi minangka kabeh data sing bisa dingerteni dhewe. Informasi lengkap babagan subyek perlindungan data bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data ing ngisor teks iki.

Pengumpulan data ing situs web iki

Sapa sing tanggung jawab nglumpukake data ing situs web iki?

Pangolahan data ing situs web iki ditindakake dening operator situs web. Sampeyan bisa nemokake rincian kontak ing jejak situs web iki.

Kepiye cara nglumpukake data sampeyan?

Siji tangan, data sampeyan dikumpulake nalika sampeyan komunikasi karo kita. Iki bisa uga, kanggo. Contone, data sing sampeyan lebokake ing formulir kontak.

Data liyane direkam kanthi otomatis utawa idin nalika ngunjungi situs web kanthi sistem IT. Iki utamane data teknis (kayata browser internet, sistem operasi utawa wektu kaca ditampilake). Data iki diklumpukake kanthi otomatis sawise ngetik situs web iki.

Apa sing digunakake data sampeyan?

Sawetara data diklumpukake supaya situs web kasebut bebas kesalahan. Data liyane bisa digunakake kanggo nganalisis tumindak pangguna.

Apa hak sampeyan babagan data sampeyan?

Sampeyan duwe hak nampa informasi babagan asal usul, panampa lan tujuan data pribadi sing disimpen kanthi gratis kapan wae. Sampeyan uga duwe hak njaluk koreksi utawa pambusakan data iki. Yen sampeyan wis menehi idin kanggo ngolah data, sampeyan bisa mbatalake idin kasebut kapan wae mbesuk. Sampeyan uga duwe hak njaluk pangolahan data pribadi sampeyan diwatesi miturut kahanan tartamtu. Sampeyan uga duwe hak menehi komplain karo panguwasa pengawas sing kompeten.

Sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae ing alamat sing diwenehake ing notifikasi hukum yen sampeyan duwe pitakon babagan perlindungan data.

Alat analisis lan alat pihak katelu

Nalika ngunjungi situs web iki, tumindak selancar bisa dievaluasi kanthi statistik. Iki biasane ditindakake kanthi program analisis sing diarani.

Sampeyan bisa nemokake informasi rinci babagan program analisis kasebut ing deklarasi perlindungan data ing ngisor iki.

2. Hosting lan Jaringan Pangiriman Konten (CDN)

Hosting njaba

Situs web iki dadi tuan rumah panyedhiya layanan eksternal (hoster). Data pribadi sing direkam ing situs web iki disimpen ing server host. Utamane kalebu alamat IP, panjaluk kontak, data meta lan komunikasi, data kontrak, rincian kontak, jeneng, akses situs web lan data liyane sing digawe liwat situs web.

Hoster digunakake kanggo nggayuh kontrak karo para pelanggan potensial lan pelanggan sing ana (Art. 6 Para. 1 lit.b GDPR) lan kanggo kepentingan penawaran online sing aman, cepet lan efisien dening panyedhiya profesional (Art. 6 Para . 1 lit.f GDPR).

Host kita mung bakal ngolah data sampeyan yen perlu kanggo netepi kewajiban kinerja lan ngetutake pandhuan babagan data iki.

Kita nggunakake hoster ing ngisor iki:

domainfactory GmbH
Oskar-Messter-Str. 33
85737 Ismaning
Jerman

Kesimpulan saka kontrak kanggo ngolah pesanan

Kanggo mesthekake pangolahan sing cocog karo perlindungan data, kita wis nggawe kontrak pamrosesan pesenan karo hoster.

3. Informasi umum lan informasi wajib

Pangayoman data

Operator situs web iki pancen nglindhungi data pribadi sampeyan. Kita ngatasi data pribadi kanthi rahasia lan sesuai karo peraturan perlindungan data sing sah lan deklarasi perlindungan data iki.

Yen sampeyan nggunakake situs web iki, macem-macem data pribadi bakal diklumpukake. Data pribadi minangka data sing bisa dingerteni dhewe. Pranyatan perlindungan data iki nerangake data sing diklumpukake lan apa sing digunakake. Uga nerangake kepiye lan apa tujuane ditindakake.

Kita pengin nuduhake manawa ngirim data liwat Internet (kayata nalika komunikasi liwat email) bisa duwe kesenjangan keamanan. Perlindhungan data lengkap marang akses pihak katelu ora bisa ditindakake.

Cathetan ing awak sing tanggung jawab

Badan sing tanggung jawab kanggo ngolah data ing situs web iki yaiku:

David Vielhuber
Baumannstrasse 23
94036 Passau

Telefon: +49 (0) 89 21 55 51 22
E-Mail: david@vielhuber.de

Badan sing tanggung jawab yaiku wong sing alami utawa sah sing, dhewe utawa bebarengan karo wong liya, mutusake tujuan lan cara ngolah data pribadi (kayata jeneng, alamat email, lsp).

Periode panyimpenan

Kajaba periode panyimpenan tartamtu sing ditemtokake ing deklarasi perlindungan data iki, data pribadi sampeyan bakal tetep karo kita nganti tujuan pangolahan data ora ditrapake maneh. Yen sampeyan njaluk panjaluk sah kanggo mbusak utawa mbatalake idin kanggo ngolah data, data bakal dibusak, kajaba kita duwe alasan liyane sing sah kanggo nyimpen data pribadi (kayata pajak utawa periode retensi komersial); ing kasus pungkasan, pambusakan kedadeyan sawise alasan kasebut ora ditrapake maneh.

Cathetan babagan transfer data menyang AS

Piranti saka perusahaan sing adhedhasar Amerika Serikat digabungake ing situs web kita. Yen alat kasebut aktif, data pribadi sampeyan bisa diterusake menyang server AS saka perusahaan kasebut. Kita pengin negesake manawa Amerika Serikat dudu negara katelu sing aman ing tegese ukum nglindhungi data UE. Perusahaan AS wajib nyampekano data pribadi menyang pejabat keamanan tanpa sampeyan minangka wong sing prihatin bisa njupuk tindakan legal tumrap iki. Mula ora bisa dipungkiri manawa panguwasa AS (kayata layanan rahasia) bisa ngolah, ngevaluasi, lan nyimpen data sampeyan kanthi permanen ing server AS kanggo tujuan ngawasi. Kita ora duwe pengaruh ing kegiatan pangolahan kasebut.

Pembatalan idin kanggo ngolah data

Akeh operasi pangolahan data sing bisa ditindakake kanthi idin nyata. Sampeyan bisa narik idin kapan wae. Legalitas pangolahan data sing ditindakake sadurunge pencabutan tetep ora kena pengaruh saka pencabutan kasebut.

Hak kanggo mbantah koleksi data ing kasus khusus uga kanggo pariwara langsung (Art. 21 GDPR)

Yen pangolahan data ditindakake adhedhasar Art. 6 Para. 1 Lit. E utawa F GDPR, sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan data pribadi kapan wae amarga ana sebab-sebab sing kedadeyan saka kahanan tartamtu sampeyan; iki uga ditrapake kanggo profil adhedhasar ketentuan kasebut. Basis ukum adhedhasar pamrosesan bisa ditemokake ing deklarasi perlindungan data iki. Yen sampeyan mbantah, kita ora bakal ngolah data pribadi sampeyan maneh, kajaba yen bisa mbuktekake alasan sing sah kanggo proses sing ngluwihi kapentingan, hak lan kebebasan utawa proses kanggo negesake, nggunakake utawa mbela klaim hukum Bantahan miturut Art. 21 Para. 1 GDPR).

Yen data pribadi diproses kanggo ngoperasikake surat langsung, sampeyan duwe hak kanggo mbantah proses data pribadi babagan kapan wae kanggo tujuan pariwara kasebut; iki uga ditrapake kanggo profil yen ana gandhengane karo pariwara langsung. Yen sampeyan mbantah, data pribadi sampeyan ora bakal digunakake maneh kanggo tujuan pemasaran langsung (bantahan miturut Art. 21 (2) GDPR).

Hak mréntahaké kanggo panguwasa pengawas sing kompeten

Yen ana pelanggaran GDPR, subyek data duwe hak menehi komplain karo panguwasa pengawas, khususe ing negara anggota papan padunungane, papan kerjane utawa papan pidana kasebut. Hak mréntahaké mréntahaké tanpa prasangka kanggo ngobati administratif utawa yudisial liyane.

Hak kanggo portabilitas data

Sampeyan duwe hak duwe data sing diproses kanthi otomatis adhedhasar idin utawa kanggo ngrampungake kontrak sing diwenehake menyang sampeyan utawa pihak katelu kanthi format sing bisa diwaca kanthi umum. Yen sampeyan njaluk transfer data menyang wong liya sing tanggung jawab, iki bakal rampung yen bisa ditindakake kanthi teknis.

SSL utawa enkripsi TLS

Kanggo alasan keamanan lan kanggo nglindhungi transmisi konten rahasia, kayata pesen utawa pitakon sing sampeyan kirimake menyang operator situs, situs iki nggunakake enkripsi SSL utawa TLS. Sampeyan bisa ngenali sambungan sing dienkripsi kanthi kasunyatan manawa baris alamat browser diganti saka "http: //" dadi "https: //" lan kanthi simbol kunci ing baris browser.

Yen enkripsi SSL utawa TLS diaktifake, data sing dikirim menyang kita ora bisa diwaca dening pihak katelu.

Informasi, pambusakan lan koreksi

Sajrone kerangka panentu statutori sing ditrapake, sampeyan duwe hak kanggo menehi informasi babagan data pribadi sing disimpen, asal usul lan panampa lan tujuan pangolahan data lan, yen prelu, hak kanggo mbenerake utawa mbusak data iki. Sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah ing alamat sing diwenehake ing bewara ukum yen sampeyan duwe pitakon babagan subyek data pribadi.

Hak kanggo watesan pangolahan

Sampeyan duwe hak njaluk pangolahan data pribadi sampeyan diwatesi. Sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah ing alamat sing diwenehi notifikasi ukum. Hak kanggo watesan pangolahan ana ing kasus kasebut:

Yen sampeyan wis matesi pangolahan data pribadi, data kasebut - kajaba panyimpenan - mung bisa digunakake kanthi idin utawa kanggo nggawe, ngleksanani utawa mbela klaim legal utawa kanggo nglindhungi hak-hak wong alami utawa legal liyane utawa amarga kepentingan umum sing penting diproses dening Uni Eropa utawa negara anggota.

4. Pangumpulan data ing situs web iki

Cookie

Kaca internet nggunakake "cookie" sing diarani. Cookie minangka file teks cilik lan ora nyebabake kerusakan ing piranti sampeyan. Iki disimpen kanthi sementara sajrone sesi (cookie sesi) utawa permanen (cookie permanen) ing piranti sampeyan. Cookie sesi bakal dibusak sawise riko. Cookie permanen tetep disimpen ing piranti terminal nganti sampeyan mbusak utawa browser web sampeyan kanthi otomatis mbusak.

Ing sawetara kasus, cookie saka perusahaan pihak katelu uga bisa disimpen ing piranti nalika sampeyan mlebu situs web (cookie pihak katelu). Iki ngidini kita utawa sampeyan nggunakake layanan pihak katelu tartamtu (kayata cookie kanggo ngolah layanan pembayaran).

Cookie duwe fungsi sing beda. Akeh cookie dibutuhake kanthi teknis amarga fungsi situs web tartamtu ora bakal bisa dilakoni tanpa fungsi (kayata fungsi keranjang belanja utawa tampilan video). Cookie liyane digunakake kanggo ngevaluasi tumindake pangguna utawa kanggo nampilake pariwara.

Cookie sing diwajibake kanggo nindakake proses komunikasi elektronik (cookie sing dibutuhake) utawa nyedhiyakake fungsi tartamtu sing sampeyan pengin (cookie fungsional, kayata fungsi keranjang belanja) utawa kanggo ngoptimalake situs web (kayata cookie kanggo ngukur pamirsa web) adhedhasar Art. 6 Paragraf 1 lit. f GDPR, kajaba basis hukum sing beda. Operator situs web duwe minat sing sah kanggo nyimpen cookie kanggo penyediaan layanan sing gratis lan dioptimalake kanthi teknis. Yen idin kanggo panyimpenan cookie wis dijaluk, cookie sing gegandhengan disimpen kanthi eksklusif adhedhasar idin iki (Art. 6 Para. 1 liter GDPR); idin kasebut bisa dibatalake kapan wae.

Sampeyan bisa nyetel browser supaya ngerti babagan setelan cookie lan mung ngidini cookie ing saben kasus, ora kalebu cookie kanggo kasus tartamtu utawa umume, lan ngaktifake pambusakan cookie kanthi otomatis nalika nutup browser. Yen sampeyan mateni cookie, fungsi situs web iki bisa uga diwatesi.

Minangka cookie digunakake dening perusahaan pihak katelu utawa kanggo tujuan analisis, kita bakal menehi informasi babagan iki kanthi kapisah ing konteks deklarasi perlindungan data iki lan, yen prelu, njaluk idin.

File log server

Panyedhiya situs web kanthi otomatis nglumpukake lan nyimpen informasi ing file log server sing diarani, sing browser sampeyan kirim kanthi otomatis. iki yaiku:

Data iki ora dikombinasikake karo sumber data liyane.

Data iki dikumpulake adhedhasar Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR. Operator situs web duwe kapentingan sah ing presentasi tanpa optimis teknis lan situs web - file log server kudu direkam kanggo iki.

5. Piranti analisis lan pariwara

Google Analytics

Situs web iki nggunakake fungsi layanan analisis web Google Analytics. Panyedhiya kasebut yaiku Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlandia.

Google Analytics ngidini operator situs web kanggo nganalisa prilaku pengunjung situs web. Operator situs web nampa macem-macem data panggunaan, kayata tampilan kaca, suwene tetep, sistem operasi sing digunakake lan asal pangguna. Data iki bisa dikombinasikake dening Google ing profil sing diwenehake menyang pangguna utawa piranti kasebut.

Google Analytics nggunakake teknologi sing ngidini pangguna bisa dingerteni kanggo tujuan nganalisis prilaku pangguna (kayata cookie utawa bekas driji piranti). Informasi sing dikoleksi Google babagan panggunaan situs web iki biasane ditularake menyang server Google ing AS lan disimpen ing kana.

Alat analisis iki digunakake adhedhasar Seni. 6 Para. 1 liter. f GDPR. Operator situs web nduweni minat sah kanggo nganalisa tumindak pangguna supaya bisa ngoptimalake situs web lan pariwara kasebut. Yen idin sing dijaluk (kayata idin kanggo nyimpen cookie), pangolahan ditindakake kanthi eksklusif adhedhasar Art. 6 Para. 1 liter. a GDPR; idin kasebut bisa dibatalake kapan wae.

Transfer data menyang Amerika Serikat adhedhasar klausa kontrak standar Komisi UE. Rincian bisa ditemokake ing kene: https://privacy.google.com/businesses/controllerterms/mccs/ .

Mateni Google Analytics

Anonimisasi IP

Kita wis ngaktifake fungsi anonimisasi IP ing situs web iki. Akibate, alamat IP sampeyan bakal dicekak Google ing negara anggota Uni Eropa utawa ing negara-negara kontrak liyane saka Perjanjian ing Wilayah Ekonomi Eropa sadurunge dikirim menyang Amerika Serikat. Alamat IP lengkap mung ditularake menyang server Google ing AS lan disingkat ing kasus sing luar biasa. Atas jeneng operator situs web iki, Google bakal nggunakake informasi iki kanggo ngevaluasi panggunaan situs web, kanggo nyusun laporan babagan kegiatan situs web lan nyedhiyakake operator situs web karo layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet. Alamat IP sing dikirim dening browser sampeyan minangka bagean saka Google Analytics ora bakal digabung karo data Google liyane.

Plugin browser

Sampeyan bisa nyegah Google nglumpukake lan ngolah data kanthi ndownload lan nginstal plug-in browser sing kasedhiya ing tautan ing ngisor iki: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan nangani data pangguna ing Google Analytics ing deklarasi perlindungan data Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de .

Pangolahan pesenan

Kita wis nggawe kontrak pamrosesan pesanan karo Google lan ngetrapake kanthi lengkap persyaratan ketat panguwasa perlindungan data Jerman nalika nggunakake Google Analytics.

Periode panyimpenan

Data sing disimpen Google ing level pangguna lan acara sing ana gandhengane karo cookie, ID pangguna (kayata ID pangguna) utawa ID pariwara (kayata cookie DoubleClick, ID pariwara Android) anonim sawise 14 wulan utawa mbusak. Rincian bisa ditemokake ing tautan ing ngisor iki: https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=de