Jejak

Miturut § 5 TMG

David Vielhuber
vielhuber.de
Baumannstrasse 23
94036 Passau

Kontak

Telefon: +49 (0) 89 21 55 51 22
Telefax: +49 (0) 89 21 55 51 29
E-Mail: david@vielhuber.de

Pajek regane ditambahake

Nomer idhentifikasi pajak penjualan miturut § 27 undang-undang pajak penjualan: DE 284 595 977

Penyelesaian perselisihan UE

Komisi Eropa nyedhiyakake platform kanggo resolusi perselisihan online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr . Sampeyan bisa nemokake alamat email ing kabar legal ing ndhuwur.

Penyelesaian sengketa konsumen / dewan arbitrase universal

Kita ora gelem utawa ora wajib melu proses penyelesaian sengketa sadurunge dewan arbitrase konsumen.

Tanggung jawab kanggo konten

Minangka panyedhiya layanan, kita tanggung jawab kanggo konten dhewe ing kaca kasebut miturut undang-undang umum sesuai karo Bagean 7 (1) Undhang-undhang Telemedia Jerman. Miturut §§ 8 nganti 10 TMG, minangka panyedhiya layanan, kita ora wajib ngawasi informasi pihak katelu sing dikirim utawa disimpen utawa neliti kahanan sing nuduhake kegiatan ilegal.

Kewajiban mbusak utawa mblokir panggunaan informasi miturut ukum umume tetep ora kena pengaruh. Tanggung jawab ing babagan iki mung bisa ditindakake saka wektu nalika kita ngerti babagan pelanggaran hukum tartamtu. Sawise ngerti babagan pelanggaran hukum kasebut, kita bakal langsung ngilangi konten iki.

Tanggung jawab kanggo tautan

Penawaran kita ngemot link menyang situs web pihak katelu eksternal sing kontene ora duweni pengaruh. Mula, kita ora bisa nampa tanggung jawab kanggo konten eksternal iki. Panyedhiya utawa operator kaca kasebut kudu tanggung jawab kanggo konten kaca sing gegandhengan. Kaca-kaca sing ana gandhengane dicenthang amarga bisa uga ana pelanggaran ukum nalika lagi nyambung. Ora ditemokake konten ilegal nalika link digawe.

Kontrol permanen saka konten kaca sing gegandhengan ora wajar tanpa bukti nyata yen ana pelanggaran. Yen ngerti pelanggaran hukum, kita bakal langsung ngilangi tautan kasebut.

Hak cipta

Konten lan karya ing kaca kasebut sing digawe dening operator situs web tundhuk karo undang-undang hak cipta Jerman. Reproduksi, ngolah, distribusi lan jinis eksploitasi ing njaba watesan hak cipta mbutuhake idin tinulis saka panganggit utawa pangripta kasebut. Unduhan lan salinan situs web iki mung diidini kanggo panggunaan pribadi, dudu komersial.

Yen konten ing situs iki ora digawe dening operator, hak cipta pihak katelu diamati. Khusus konten pihak katelu ditandhani. Yen sampeyan kudu ngerti babagan pelanggaran hak cipta, kita bakal njaluk sampeyan wara-wara marang kita. Sawise ngerti babagan pelanggaran hukum, kita bakal langsung ngilangi konten kasebut.