Ngulit

Sipas § 5 TMG

David Vielhuber
vielhuber.de
Baumannstrasse 23
94036 Passau

Kontaktoni

Telefoni: +49 (0) 89 21 540 01 42
Faksi: +49 (0) 89 21 544 59 1
Email: david@vielhuber.de

Taksë mbi vlerën e shtuar

Numri i identifikimit të taksës së shitjes sipas §27 a ligji i taksës së shitjes: DE 284 595 977

Zgjidhja e mosmarrëveshjeve

Komisioni Evropian siguron një platformë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në internet (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr . Adresën tonë të emailit mund ta gjeni në njoftimin ligjor më sipër. Ne nuk jemi as të gatshëm dhe as të detyruar të marrim pjesë në procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve përpara një bordi të arbitrazhit të konsumatorit.