Dhuwit recehan ing aplikasi ANTON

ANTON minangka salah sawijining aplikasi sinau sing paling populer kanggo siswa kelas 1-10. kelas. Ing kawitan marketing, aspek gamification ndarbeni dhuwit recehan ("duwit receh") bisa koyone aneh kanggo wong diwasa - nanging noticeably multiplies motivasi, ora mung anak-anakku. Malah ngirit "bantal" dhuwit recehan cilik sing ora didemek .


Game sing dibangun kalebu klasik sing digawe ulang kaya Asteroid lan Arkanoid, uga sing anyar kaya City Jumper sing ditresnani lan cukup angel kanthi soundtrack sing apik. Ing awal taun kepungkur, aplikasi ANTON nggawe babak ing media amarga kesenjangan keamanan, lan saiki akeh fungsi sing ora diprogram kanthi aman.

Yen sampeyan pengin ndeleng game sing luwih cedhak lan sampeyan butuh dhuwit recehan kanthi cepet tanpa nggarap tugas pemula kaping sepuluh ing kelas 1 (sampeyan ora entuk dhuwit recehan kanggo latihan sing ditindakake maneh!), sampeyan mlebu menyang {1 } ing PC , mbukak alat pangembang (CTRL + Shift + I ing Chrome utawa Firefox) lan mbukak kode JS ing ngisor iki ing console kanggo nambah nomer dhuwit recehan menyang akun.:

06eef5f7aa8353606ae33d63ebd42008

Wiwit paket ANTON Plus (paket premium karo fungsi liyane) ora eksplisit Panggenan entuk dhuwit recehan liyane, ora ana karusakan nyata kene uga. Peer sabanjure aku nyaranake kanggo nonton sing kasengsem (malah luwih apik: siswa) iku kanggo kokain dhaftar skor dhuwur (uga kurang aman) (tip: mengaruhi pesen acara ing sambungan WebSocket aktif).

Bali