Ngjarjet e ndryshimit të këmbëzës në VanillaJS

VanillaJS ka qenë në të njëjtin nivel me jQuery- in veteran në pothuajse të gjitha fushat që nga ES6 dhe tani është shumë më superior. Pra, ia vlen të migrosh gradualisht kodin e trashëgimisë larg jQuery. Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm kur shkaktoni ngjarje manuale të ndryshimit. Për shembull, document.addEventListener nuk shkaktonjQuery.change () . Pasqyra e mëposhtme përmbledh veçoritë e veçanta.


d35c23821164cbe64a509d94ce0df8be

Mbrapa