Photoshop: lelungan maneh ing wektu

Nalika sadulur Thomas lan John Knoll wiwit ngrancang Adobe Photoshop ing taun 1987, aku durung lair. Saiki, ing 2013, piranti lunak kasebut minangka salah sawijining program sing paling populer ing umume lan pimpinan pasar sing ora dibantah ing proses gambar. Thanks kanggo Adobe lan Museum Sejarah Komputer, piranti lunak saiki bakal dilestarekake kanggo keturunane kanthi formulir sing spesial.


Kode sumber Photoshop 1.0.1 bubar dirilis kanggo tujuan non-komersial - baris 128.000, sawise diterjemahake dadi kode mesin, meh ora bisa dipasang ing disket 3,5 "(1,44 MB) . Sanajan sampeyan angel nyusun kode sing ditulis ing Pascal ing perangkat keras saiki (Mac), kode kasebut nduweni nilai sejarah sing gedhe.

Sanajan versi pisanan ora ndhukung lapisan utawa jalur, perbandingan karo Photoshop CS6 versi saiki nuduhake paralel sing ngeramakake isih bisa ditemokake. Ana 25 taun ing antarane gambar ing ngisor iki - sing nggawe jantung nostalgia dadi luwih cepet! Elingi susunan alat sing meh padha karo sisih kiwa:

Photoshop: lelungan maneh ing wektu Photoshop 1.0.1

Photoshop: lelungan maneh ing wektu Photoshop 13.1.2 (CS6)

Bali