McFIT - logo e re, imazh i ri

Zinxhiri i fitnesit zbritës McFIT i ka dhënë vetes një ndryshim. Ndërsa një nuskë e verdhë e ndritshme në formën e një bananeje zbukuronte shkronjat blu, një hark i verdhë në një sfond me ngjyrë antracit tani është duke u aftësuar në njëra-tjetrën dhe kështu formon një strukturë abstrakte. Ngjyrat FDP blu dhe e verdhë i japin rrugë jo vetëm logos, por edhe të gjithë sendeve të tjera të shtypura të markës McFIT.


Unë dyshoj nëse shoqërimi im spontan me peshqirët synohet nga krijuesit e agjencisë sindikale . Ende, unë e shoh logon si një lëvizje të guximshme. E mistershmja është thjesht interesante. Fakti që gjithçka është menduar mund të shihet gjithashtu në përshtatjen e drejtshkrimit nga "McFit" në "McFIT" - ndoshta për të vendosur logon në një bazë të gjerë.

Zinxhiri i fitnesit në përgjithësi dëshiron të largohet nga një imazh i lirë në një imazh premium - në përputhje me ofertat e reja të trajnimit të përvojës McFIT . Përveç identitetit të plotë të korporatës, çmimi gjithashtu është ndryshuar dhe rritur me 3.00 € brenda natës. Në fund të fundit, tani mund të bëni dush falas.

Gjithashtu vlen të përmendet fushata e re në Twitter - në të cilën një skenë e vogël por e rëndësishme i ndodhi ekipit të marketingut. Hashtagu #derwilleindir paraqitet me hapësira (ndoshta për një lexueshmëri më të mirë) në postera të ndryshëm. Problemi: Tani ka gjithnjë e më shumë cicërima me hashtag #der . Sa turpërohet.

Mbrapa