McFIT - logo anyar, gambar anyar

Rantai fitness diskon McFIT wis nggawe modhale. Nalika maskot kuning sing padhang kanthi bentuk gedhang nghias huruf biru, busur kuning ing latar mburi warna antrasit saiki wis trampil diluncurake kanthi siji lan dadi struktur abstrak. Werna FDP biru lan kuning ora mung menehi logo, nanging uga kanggo kabeh item cetak merek McFIT liyane.


Aku sangsi manawa asosiasi spontan karo andhuk ditujukan kanggo para pencipta agensi sindikat . Nanging, aku ndeleng logo kasebut minangka langkah sing kendel. Misterius mung menarik. Yen kabeh sing dipikirake uga bisa dideleng ing adaptasi ejaan saka "McFit" dadi "McFIT" - bisa uga menehi logo ing pangkalan sing amba.

Rantai fitness umume pengin pindhah saka gambar sing murah dadi premium - selaras karo penawaran latihan pengalaman McFIT sing anyar. Saliyane identitas perusahaan sing lengkap, regane uga wis diganti lan ditambah € 3,00 sewengi. Paling ora, saiki sampeyan bisa adus kanthi gratis.

Kampanye Twitter anyar uga pantes disebutake - nalika kedadeyan palsu nanging penting kanggo tim pemasaran. Hashtag #derwilleindir diwenehi spasi (bisa uga luwih gampang dibaca) ing macem-macem poster. Masalahe: Saiki akeh tweet kanthi hashtag #der . Kepiye embarassing.

McFIT - logo anyar, gambar anyar Logo anyar

McFIT - logo anyar, gambar anyar Kampanye Twitter anyar

Bali