Kategori WordPress: Pohon / Warisan

Yen sampeyan nggarap kategori hirarkis (taksonomi) ing WordPress, sampeyan bakal sok dong mirsani, ing sisih siji, tampilan kategori sing dicenthang ing backend kasebut mbingungake lan, ing sisih liyane, kiriman ora kanthi otomatis rampung ing kategori induk yen wis dilebokake ing kategori bocah. Loro-lorone bisa dibenerake kanthi mung sawetara baris kode nggunakake sistem kait sing kuat (ing tumindak lan filter).


85b430a0acae9cf5c958

Kategori WordPress: Warisan Tampilan Wit Tampilake tanpa pilihan kategori (standar WordPress)

Kategori WordPress: Warisan Tampilan Wit Presentasi miturut pilihan kategori (standar WordPress)

Kategori WordPress: Warisan Tampilan Wit Sawise kode dicocogake, kategori induk (pabrikan) disetel lan tampilan wit disimpen

Bali