Objekt pa origjinë

Imagjinoni që një ditë të merrni një paketë misterioze pa dërgues. Kureshtar, ju hapni pakon dhe gjeni një unazë që ia jepni vajzës tuaj. Dekada më vonë, ajo është ajo që mund të përdorë një vrimë krimbi për të dërguar objekte prapa në kohë. Ajo e bën këtë me unazën që ju i keni dhënë dikur, të mbështjellë në një paketë që ajo ju drejton juve. Pyetja është: nga vjen unaza?


Mbrapa