Këshillë e shpejtë për Windows Explorer

Nëse dëshironi të hapni shpejt komandën e shpejtë në një dosje në Windows Explorer, klikoni (një nivel më lart) me butonin e djathtë të miut dhe mbani të shtypur butonin Shift në dosje dhe më pas zgjidhni "Hapni komandën e shpejtë këtu" nga menyja e kontekstit. Sapo zbulova një metodë tjetër më të shpejtë kur jeni brenda dosjes: Këtu ju klikoni në rrugën aktuale të dosjes, shtypni "cmd" dhe konfirmoni me Enter.


Mbrapa