Këshillë e shpejtë: statusi i git --r

Një rregull i artë në universin git është: "Bëni krye herët dhe shpesh". Nëse nata ishte pak më e gjatë ose nëse dëshironi vetëm një përmbledhje të situatës aktuale në kompjuterin tuaj, komanda ju merr

d8a38f92d0baa14f9d4568826c13ad46

një "status git" për të gjitha depot që janë në dosjen aktuale ose në ndonjë nënfolder dhe grumbullon vlerat në një pasqyrë të bukur:


Mbrapa