Nggawa piranti sampeyan dhewe

Wis angel diabaikan yen sampeyan pengin kerja kanthi fleksibel lan mandiri: awan. Bisa uga ana sawetara wong sing wis nggunakake méga tanpa sadhar. Contone, nganggo streaming, kabeh konten disimpen ing méga lan bisa diakses yen dibutuhake. Netflix minangka conto ing kene sing saya misuwur ing Jerman. Utawa sinkronisasi PC desktop utawa laptop karo kabeh piranti seluler uga umum digawe liwat cloud.


Komputasi awan alon-alon entuk lemah

Ing urip pribadi, akeh wong sing wis ngrasakake kaluwihan lan kabebasan awan. Lan nggarap awan alon-alon nanging mesthi entuk papan ing perusahaan enom uga. Akeh panyedhiya adaptasi karo syarat anyar pasar lan ngembangake konsep sing cocog karo kabutuhan pelanggan. Sing Dell BYOD Prinsip, umpamane, pendekatan sing apik babagan cara nggarap awan. BYOD singkatan saka nggawa piranti sampeyan dhewe lan mulane meh jelas. Karyawan nggunakake piranti seluler pribadi kanggo ngakses data perusahaan sing disimpen ing kono saka ngendi wae liwat awan. Saiki kita wis biasa nggunakake tablet utawa smartphone kanggo ngakses Internet lan mriksa e-mail nalika pindhah. Lan akeh uga mriksa e-mail bisnis ing njaba jam kerja lan, gumantung saka urgensi, langsung dijawab. Prinsip BYOD saiki ngluwihi kabeh menyang wilayah liyane. Sampeyan banjur bisa ora mung mriksa e-mail bisnis, nanging uga ngakses kabeh file lan informasi sing cocog kanggo karya, ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi.

Keluwesan ekstrem liwat awan

Dadi karyawan luwih fleksibel babagan papan kerja lan jam kerja. Lan wis ana panaliten sing mbuktekake manawa prinsip iki nambah produktivitas lan efisiensi perusahaan kanthi signifikan. Saiki saya akeh wong sing bisa kerja saka omah. Ngilangi perjalanan sing ngganggu menyang kantor ngirit akeh wektu lan saraf lan kanthi mangkono nggawe kekuatan lan energi anyar sing bisa sampeyan investasi ing karya sampeyan. Kanthi kabeh kaluwihan, siji uga kudu mikir babagan safety. Data perusahaan sing sebagian strictly rahasia saiki nang endi wae ing Internet lan mulane umume bisa diakses dening sapa wae sing duwe akses Internet. Mesthi wae ana cara lan sarana kanggo nglindhungi data sampeyan, sing mesthi dadi tanggung jawab panyedhiya. Ing kene sampeyan bisa nglindhungi dhewe nganggo jeneng pangguna, sandhi lan firewall. Ing kasus layanan maya, data asring ditambahake karo a Otentikasi multi-faktor dijamin. Yen sampeyan percaya lan bisa ngandelake panyedhiya layanan, sampeyan kudu entuk akeh keuntungan saka komputasi awan lan sinau nggunakake kanggo entuk manfaat. Lan karyawan kanthi matur nuwun bakal nampa kabebasan anyar lan keluwesan anyar lan mbayar kapercayan sing ditindakake kanthi kerja sing apik lan dadi luwih produktif tinimbang sadurunge. Kajaba iku, biaya akuisisi lan pangopènan sing luwih murah dibandhingake karo sistem server sing kapisah ngomong babagan méga.
Bali