Ganti jeneng kolom formulir PDF kanthi akeh

Yen, kaya aku, sampeyan nemoni masalah nalika ngganti jeneng ewonan jeneng kolom formulir, console JavaScript sing kalebu ing Acrobat iku cocog. Ing iki, sampeyan ora mung bisa nglakokake kode JavaScript, nanging uga ngakses kabeh konten ing PDF (kalebu kolom formulir). Amarga ora ana fungsi asli kanggo ngganti jeneng ing JS API, kolom formulir kanthi kabeh properti disalin lan digawe nganggo jeneng anyar.


Konsol kudu diaktifake dhisik ing Acrobat ing "Sunting> Setelan ..." ing "JavaScript":

Ganti jeneng kolom formulir PDF kanthi akeh

Kanthi "CTRL + J" sampeyan ngaktifake debugger JavaScript lan pilih "Console" ing "Tampilan:". Yen sampeyan pengin nglakokake kode JavaScript, sampeyan lebokake, tandhani (iki minangka langkah penting sing lali wong) lan jalanake nganggo "CTRL + ENTER". Asil kasebut banjur katon langsung ing ngisor iki:

Ganti jeneng kolom formulir PDF kanthi akeh

Cuplikan ing ngisor iki jeneng jeneng kabeh kolom formulir dadi titik (".") Ganti hashes ("#"):

61cbdaf8b97fb21952e382d2e88d50d4

Skrip kasebut bisa ngatasi kabeh jinis kolom formulir (kalebu kothak centhang).

Ganti jeneng kolom formulir PDF kanthi akeh

Bali