Ekzekutoni komandat direkt pas lidhjes SSH

Komanda e mëposhtme krijon një lidhje me një server përmes SSH, ekzekuton disa komanda (për shembull, ndryshimet në një nën-direktori dhe dërgon një status git ) dhe e lë shell të hapur. Skedari .bashrc është i ngarkuar, i cili mundëson nën-guaska me ngjyra. Qëllimi është të ruani një skedar të përkohshëm / tmp / initfile me komandat e dëshiruara, për të filluar një nën-guaskë (në rastin tonë bash) me komandën - file-init. Brenda këtij fillimi, e njëjta skedar fshihet përsëri menjëherë në mënyrë që të mos lërë gjurmë.


ded8ef4a32a5fb8fb7a9c1b74a7d4279

Mbrapa