Penasaran ing game raja

Catur wis narik kawigaten wong pirang-pirang atus taun kepungkur - aturane gampang sinau lan ambane sing luar biasa mung bisa diakses para pemain sing duwe pengalaman (sayangé, aku ora kalebu). Ing ngisor iki, aku bakal ngrampungake rong pitakon ringkes: Apa bisa, liwat urutan pamindhahan sing bener, supaya entuk posisi ing endi raja ireng diserang karo loro ratu kulit putih bebarengan? Apa iki uga bisa ditrapake nganggo menara putih loro?


Kaloro pitakon kasebut bakal dijawab kanthi afirmatif lan bisa dibuktekake kanthi mung menehi conto:

Penasaran ing game raja Putih kanggo obah: d7d8D +

Penasaran ing game raja Putih kanggo mindhah: g7xh8T +

PS: Sacara tegas, sampeyan kudu nemtokake kursus game supaya bisa nggayuh posisi iki.

Bali