Integroni animacionet Adobe Animate vendas

Në një artikull të mëparshëm përshkrova se si dikush mund të integrojë lehtësisht animacione nga Adobe Animate në një faqe në internet përmes devijimit të një eksporti APNG. Ekziston edhe mënyra amtare përmes eksportit të kanavacës HTML5 , por kushdo që ka punuar tashmë me të do të zbulojë se është i ngulitur në çdo cep (mbështetje e pamjaftueshme e përgjegjshme, integrim i rëndë në një faqe ekzistuese në internet, pa norma të ndryshme të kornizës për animacion, etj.).). Biblioteka adobe-animate-embed siguron një ilaç këtu.


Së pari krijoni një projekt të ri dhe zgjidhni llojin "HTML5 Canvas":

Pastaj ju publikoni projektin me cilësimet standarde të botimit:

Tani ju integroni bibliotekën adobe-animate-embed dhe luani animacionin brenda një elementi DOM:

3ad3cc9d9915693d69583124699f1a2b

Shumë shembuj dhe opsione të tjera janë në dispozicion në dokumentacionin e bibliotekës.

Mbrapa