Këshillë e shpejtë: WP_Query & Fushat me shumë rreshta

Me ndihmën e atributit meta_queryklasën e fuqishme WordPress WP_Query , postimet mund të filtrohen që kanë vlera të caktuara në meta fushat e tyre. Nëse keni krijuar një fushë meta me shumë rreshta (p.sh. me ndihmën e fushaveavancuara të personalizuara ) dhe dëshironi të gjeni vetëm postime që përmbajnë një vlerë të caktuar në këtë fushë të ndara me ndërprerje rreshtash , rekomandohet bota REGEX e MySQL.


Thirrja e mëposhtme gjen të gjitha postimet që kanë shiritin e vlerës diku në një rresht në fushën foo:

d6a80606f7846cba392a561bfdecf2b7

Kjo siguron që nuk janë gjetur nënshtresa të pasakta dhe se ndërprerjet e linjës punojnë nëpër platforma. Gjithashtu e rëndësishme: Vlera e atributit të vlerës duhet të jetë në thonjëza të dyfishta, përndryshe WordPress do të shpëtojë nga prapambetjet (mos u shqetësoni: Prettier e merr këtë parasysh përgjithmonë). E njëjta procedurë mund të përdoret edhe për qëllime të tjera: Për shembull, në kodin e mësipërm, "\ r \ n | \ r | \ n" zëvendësohet me " ;" nëse vlerat janë me presje (në vend të rreshtit) të ndara brenda një fushe teksti.

Mbrapa