Këshillë e shpejtë: Shëno automatikisht etiketimin

Nëse e lidhni Github me Kompozitorin , është e detyrueshme të caktoni një numër versioni përmes etiketës git . Komanda e vijës së komandës përcakton ditën aktuale dhe e rrit atë (sipas SemVer ) me një numër versioni. Për shembull, versioni 1.1.0 vijon pas 1.0.9. Nëse nuk është caktuar asnjë etiketë, versioni etiketohet automatikisht me 1.0.0. Mjete si grepa të butë ose git shkurtojnë këtë shkretëtirë të simboleve.

8cd852c96ec1e60e8a5ac1f3614b2397


Mbrapa