Ngarkimi i skedarit në Shfletuesin e aplikacioneve Facebook

Në disa telefona Android, të dy shfletuesit në aplikacione të Facebook dhe Instagram (që nga sot) sillen gabimisht nëse një fushë ngarkimi brenda një faqe uljeje të reklamuar ose të lidhur specifikon atributin e pranimit. Butoni ishte pra pa funksion. Nëse hapni faqen në shfletuesin e jashtëm, normal jashtë aplikacionit Facebook, gjithçka është në rregull. Kjo është e bezdisshme (veçanërisht pasi është raportuar për një kohë të gjatë ), por mund të zgjidhet me një zgjidhje.


Rregullimi i mëposhtëm JavaScript zgjidh problemin dhe i bën butonat të funksionojnë përsëri:

1446ce1bdc51c7e99cca92808a5bf0d7

Mbrapa