WordPress: Çaktivizoni faqet e arkivit

Sipas w3techs.com , rreth 27.4% e të gjitha faqeve në të gjithë botën operohen aktualisht me ndihmën e WordPress. Në shumë raste, këto nuk janë blog. WordPress gjeneron automatikisht URL të shumta, shpesh të papërdorura dhe prodhon kaq shumë lidhje të indeksuara nga Google që operatori i faqes në internet nuk i kishte as në ekran. E gjithë kjo mund të çaktivizohet me një komandë të thjeshtë.


Këto janë për shembull

  • https://www.tld.com/author/foo/
  • https://www.tld.com/tags/bar/
  • https://www.tld.com/2014/04/baz/
  • https://www.tld.com/news/qux/

Nëse nuk përdorni faqet e kategorisë / etiketës / datës / autorit të zakonshëm për bloget, mund t'i jepni fund kësaj ngutjeje me nxitimin me lidhjen e mëposhtme në Funksionet:

b18c26319b04052f27d0e6a74a69cbe3

 

Mbrapa