Watesan memori ing WordPress

tl;dr: Nyetel nilai kanthi manual utawa nilai standar saka WP_MEMORY_LIMIT/WP_MAX_MEMORY_LIMIT ora duwe efek yen WP_MEMORY_LIMIT/WP_MAX_MEMORY_LIMIT kurang saka utawa padha karo watesan memori PHP (sabanjuré memory_limit disebut) yaiku. Iki digunakake kanggo nyetel nilai sing sithik banget memory_limit dinamis kanggo minimal dianjurake.


  • Pancet WP_MEMORY_LIMIT bisa opsional ing wp-config.php karo define('WP_MEMORY_LIMIT', 'XXXM'); disetel.
  • Pancet WP_MAX_MEMORY_LIMIT bisa opsional ing wp-config.php karo define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', 'XXXM'); disetel.
  • Punika WP_MEMORY_LIMIT ora disetel, ditrapake kanggo nilai standar:
    • memory_limit, kasedhiya Nilai saka memory_limit ora bisa diganti kanthi dinamis,
    • 64 MB yen iku multisite,
    • 40MB digunakake.
  • Punika WP_MAX_MEMORY_LIMIT ora disetel, ditrapake kanggo nilai standar:
    • memory_limit, kasedhiya Nilai saka memory_limit ora bisa diganti kanthi dinamis utawa yen ora diwatesi (-1) utawa luwih gedhe utawa padha karo 256 MB,
    • 256 MB digunakake .
  • Nilai standar wis diunggahake maneh lan maneh.
  • WP_MEMORY_LIMIT diganti nang endi wae nggunakake fungsi ini_set() dinamis memory_limit, yen WP_MEMORY_LIMIT luwih gedhe tinimbang sing saiki memory_limit utawa nalika WP_MEMORY_LIMIT ora winates (-1).
  • WP_MAX_MEMORY_LIMIT diganti ing backend (luwih tepat: kapan wae fungsi wp_raise_memory_limit() disebut ing konteks sing beda [admin, gambar]) nggunakake fungsi kasebut ini_set() dinamis memory_limit, yen WP_MAX_MEMORY_LIMIT luwih gedhe tinimbang sing saiki memory_limit utawa nalika WP_MAX_MEMORY_LIMIT ora winates (-1).
  • Logika saka WP_MAX_MEMORY_LIMIT mlaku sawise logika saka WP_MEMORY_LIMIT, supaya WP_MEMORY_LIMIT ing ngarep lan WP_MAX_MEMORY_LIMIT ditrapake ing backend.
  • Kathah logika ingkang dipunandharaken ing nginggil punika wonten ing fungsi wp_initial_constants() (/wp-includes/default-constants.php) ing wp_raise_memory_limit() (/wp-includes/functions.php) tinimbang.
  • Nilai memory_limit = XXXM ing php.ini Ditetepake memory_limit (sawise miwiti maneh layanan web).
  • Nilai php_value memory_limit XXXM ing .htaccess Ditetepake memory_limit kanggo kabeh file PHP ing folder utawa subfolder ing .htaccess dumunung.
  • Server web bisa nyegah Nilai saka watesan memori diganti karo ini_set () utawa ngluwihi nilai tartamtu (ndeleng php_admin_value ).
  • memory_limit ditrapake saben proses: Tambah saka memory_limit saget nyebabake jumlah panjalukan PHP paralel mudhun. Nilai kasebut kudu dipilih kanthi teliti (256 MB, ing kasus sing luar biasa 512 MB).
  • Ing backend WordPress ing Tools> Website State, nilai saka memory_limit (Bagian: Server), uga saka WP_MEMORY_LIMIT lan WP_MAX_MEMORY_LIMIT (bagean konstanta WordPress) bisa diwaca.
Bali