LAMP stak i Windows Subsystem til Linux

Når vi leder efter det optimale udviklingsmiljø, tilbyder Windows 10 komplette løsninger som XAMPP , WAMP og MAMP , indbygget installation i hånden og virtualiseringsløsninger som Vagrant ( Scotch Box ) og Docker ( Devilbox , Laradock ). Men på grund af mine krav som gratis konfigurerbarhed, ægte wildcard SSL-certifikater, adgang fra alle slutenheder i det lokale netværk og høj stabilitet og ydeevne, mislykkedes alle løsninger - undtagen en.


Jeg har eksperimenteret med alle varianter (især Docker) i de sidste par måneder og sidder fast med Lando . Men det viste sig, at alle Docker (og Vagrant) -baserede løsninger af ydeevneårsager under Windows og Mac er ubrugelige til projekter med et højere antal filer (en sidevisning tog cirka 25 sekunder). Der er mange tråde her og her og her , hvor årsagen og mulige løsninger diskuteres.

For mig var der for mange piller til at sluge - filer skulle ikke synkroniseres manuelt, men bare være tilgængelige. Jeg ville heller ikke gå tilbage til MAMP PRO, som jeg havde brugt i årevis (især en rædsel under Windows). Så jeg gik tilbage til begyndelsen og prøvede igen indfødt. Under Windows var dette en skandaløs opgave på normal måde eller via Cygwin , indtil jeg prøvede WSL .

Jeg havde allerede haft meget positive erfaringer med Windows Subsystem til Linux i de seneste måneder, og efter at alle LAMP-tjenester arbejdede efter en kort test uden begrænsninger med hensyn til stabilitet og ydeevne, kom jeg til den konklusion, at Microsoft har opnået store ting her. Dette efterfølges af min (konstant udvidede) opsætning inklusive alle scripts til mit nuværende udviklingsmiljø under Windows 10 Pro:

3d95982c87ac786700b6d602cd977234

3d95982c87ac786700b6d602cd977234

3d95982c87ac786700b6d602cd977234

Tilbage