Këshillë e shpejtë: FRITZ! Box WLAN hotspot

Nga FRITZ! OS 07.10 e tutje, nëse interneti dështon, FRITZ! Box mund të përdorë përkohësisht hotspot pa tel të një telefoni celular si një mundësi kthimi. Funksioni është i fshehur nën Internet> Të dhënat e hyrjes> Ofruesi i Internetit> Hyrja ekzistuese përmes WLAN . FRITZ! Box atëherë punon si një router vetë dhe siguron një rrjet me intervalin e vet të adresave. Kur Interneti është përsëri në dispozicion, ju thjesht rivendosni cilësimin. Unë gjithashtu duhej të kontrolloja opsionet WLAN> Rrjeti radio> Brezi frekuencor 2.4 GHz aktiv dhe Interneti> Të dhënat e hyrjes > IPv6> Mbështetja IPv6 aktive .


Mbrapa