Kontrolloni drejtshkrimin në faqet e internetit

Kontrollimi i drejtshkrimit dhe gramatikës së automatizuar tani është pajisje standarde në programet e përpunimit të tekstit - por kontrollimi i drejtshkrimit të një faqe në internet ka qenë relativisht i rëndë deri më tani. Google Chrome po ndërmerr një hap të parë në këtë drejtim me një kontroll të integruar në fushat e hyrjes me shumë rreshta (zona e tekstit). Tani ekziston një shërbim që e bën të mundur këtë për faqe të tëra në internet.


Shërbimi Duden-Web-Proof kontrollon faqet e internetit me shtypjen e një butoni pa instaluar softuer shtesë - gjithçka që duhet të bëni është të futni URL. Pas testit, përdoruesi merr një raport të hollësishëm të provës me sugjerime për korrigjime të gramatikës dhe drejtshkrimit, të cilat mund të shihen në mënyrë interaktive në faqen e internetit.

Oferta nuk është falas, megjithatë: çmimi bazë është 5.89 € (përfshirë TVSH-në) për deri në pesë faqe. Përdoruesit privatë ende mund ta testojnë shërbimin falas: Një URL në ditë është e mundur. Shërbimi ruan vetëm domenin rrënjë brenda dhe padyshim që vetëm diferencon sipas kësaj karakteristike. Possibleshtë e mundur që e gjithë faqja juaj në internet të testohet falas duke përdorur shërbime të shkurtra URL si bit.ly dhe të ngjashme.

Mbrapa