Chrome DevTools: Adresoni elementet DOM

Qoftë Chrome, Firefox, Opera, Safari apo edhe Internet Explorer: Ndërsa mjetet e zhvilluara mirë të zhvilluara ishin një pikë unike e shitjes së Firefox dhe shtojcës popullore Firebug deri para disa vitesh, mjetet e fuqishme të zhvilluesve tani janë pjesë e fushës standarde të çdo shfletuesi, në të cilin ka shumë për të zbuluar. jep


Sapo hasa një hile për të adresuar objektet e zgjedhura aktualisht në pemën e dokumentit pa devijime në JavaScript.

Referenca disi e paqartë është:

$0

Kjo do të thotë që çdo manipulim është i mundur, për shembull i aktivizuar

$0.innerHTML

dalja e përmbajtjes direkt në tastierë.

Mbrapa