Telpon gedhe banget nganggo sipgate.io

Kanthi sipgate.io, Sipgate nggawe API cloud sing nyenengake sing duwe akeh pilihan kanggo telephony Internet. Akun gratis, lan uga ana pilihan kanggo nyetel nomer pangirim gratis ing toko fitur. Dokumentasi sipgate.io isih bisa dikembangake, nanging kanthi maca sethithik menyang Sipgate API resmi, bisa cepet ngrumangsani prekara sing nyenengake.


Ing kode ing ngisor iki, kita ngetrapake prilaku ing ngisor iki: Kanggo tujuan nyoba, kita nelpon nomer selusin nomer telpon saben liyane kanggo muter file audio banjur bali maneh.

2e92bf96cdada9545cb8525ec68a7d6b

Ekstensi PHP XML-RPC kudu diinstal. Telpon saiki digawe - kanggo muter file audio, kita lebokake URL pemicu ing backend Sipgate kanggo telpon metu (yen telpon dhewe) lan telpon mlebu (kudu ana sing nelpon maneh) lan ngaktifake debug -Log:

Telpon gedhe banget nganggo sipgate.io

Saiki kita nyiyapake file audio (sing miturut dokumentasi kudu kasedhiya minangka file WAV PCM mono 16bit). Kanggo nindakake iki, kita mbuwang ffmpeg kanggo ngowahi file MP3 dadi format sing dipengini:

2e92bf96cdada9545cb8525ec68a7d6b

Saiki kita mbukak file WAV iki bebarengan karo skrip XML ing ngisor iki menyang https://www.tld.com/sipgate:/

2e92bf96cdada9545cb8525ec68a7d6b

Yen sampeyan pengin ngowahi file audio, luwih becik nggunakake jeneng file anyar (sound-v * .wav) amarga cache.

Telpon paralel bisa ditindakake (miturut pratelan resmi saka Sipgate ana watesan 5 sambungan simultan, nanging aku bisa nggawe luwih akeh), ing kene sampeyan kudu nyetel sawetara babagan nilai turu.

Bali