از سطل زباله

سطل بازیافت از زمان Windows \(95\) بخشی از رابط ویندوز بوده است، اما از هر حذفی محافظت نمی کند. فایل ها را معمولاً می توان از درایوهای محلی بازیابی کرد، در حالی که درایو شبکه SMB در ابتدا چنین گزینه نجاتی را ارائه نمی دهد. اگر می‌خواهید فایل‌های روی سرور ویندوز را طبق معمول با استفاده از «Del» حذف کنید و آن‌ها را در سطل بازیافت مشتری معمولی بیابید، می‌توانید درایو را به‌عنوان «پوشه شناخته‌شده» خود ثبت کنید. پیکربندی یکباره رجیستری با استفاده از ابزارهای داخلی ویندوز کافی است.


نماد سطل زباله پر از ویندوز 95 با نماد بازیافت سبز، بزرگ شده تا سطح پیکسل
نماد اصلی Windows \(95\) سطل زباله ( منبع )

یک فایل حذف شده را می توان با استفاده از "بازیابی" به مکان اصلی خود در سطل زباله بازگرداند. اگر می‌خواهید قبل از حذف از شما سؤال شود، روی سطل زباله کلیک راست کرده و «Properties» آن را باز کنید و «نمایش گفتگو برای تأیید حذف» را فعال کنید. با این حال، این پرس و جو یک سطل بازیافت برای درایوهای شبکه راه اندازی نمی کند. در این ویژگی ها شما همچنین حداکثر اندازه و اینکه آیا فایل ها بلافاصله حذف می شوند را بررسی می کنید. "Shift + Del" عمدا سطل زباله را دور می زند.

یکی برای درایو شبکه از سرور ویندوز وجود دارد راه حل داخلی: شما آن را به عنوان "پوشه شناخته شده" خود در مشتری ثبت می کنید و سطل زباله آن را فعال می کنید. پس از آن، حذف عادی در اکسپلورر می‌تواند از نمای آشنای Trash، بدون «ارسال به» یا نرم‌افزار اضافی استفاده کند. برخلاف تغییر مسیر اسناد یا مخاطبین، پوشه کاربر موجود بدون تغییر باقی می ماند. تنظیم یک بار انجام می شود، نه قبل از هر حذف.

مثال از درایو از قبل متصل استفاده می کند Z:\. هر دو بلوک زیر به عنوان فایل های ثبت نام با پایان ذخیره می شوند .reg; از کلیدهای آسیب‌دیده باید از قبل پشتیبان‌گیری شود. اولین مورد با حقوق مدیر به مشتری وارد می شود. RelativePath نشان دهنده ریشه درایو است، نه پوشه زباله آن. یک GUID متفاوت برای درایوهای اضافی استفاده می شود. در یک انتساب به طور دائم یکسان می ماند و باید در هر دو بلوک مطابقت داشته باشد:

Windows Registry Editor Version 5.00

; Apply on the client with administrator privileges.
; Change the mapped drive if necessary.
; Keep this GUID identical in both configuration blocks.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FolderDescriptions\{B76C2DAC-D55A-4DD5-9DAC-C10C9C201EBB}]
"RelativePath"="Z:\\"
"Category"=dword:00000004
"Name"="NetworkRecycleZ"

بلوک دوم به حساب کاربر واقعی وارد می شود، نه حساب مدیر دیگر. سطل زباله را برای همان GUID فعال می کند. MaxCapacity حداکثر اندازه را در مگابایت نشان می دهد. با مقدار مثال هگزادسیمال مطابقت دارد \(10240\) مگابایت NukeOnDelete ارزش را دریافت می کند \(0\), به اکسپلورر اجازه می دهد تا فایل ها را به سطل زباله منتقل کند. جدایی از هر دو زمینه بسیار مهم است: یک قطعه کامپیوتر وارد شده به تنهایی جایگزین تنظیمات کاربر نمی شود:

Windows Registry Editor Version 5.00

; Apply as the actual target user, not another administrator.
; Use the same GUID as in the machine configuration.
; Capacity: 10240 MB. Enable recycling instead of direct deletion.
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\BitBucket\KnownFolder\{B76C2DAC-D55A-4DD5-9DAC-C10C9C201EBB}]
"MaxCapacity"=dword:00002800
"NukeOnDelete"=dword:00000000

پس از وارد کردن، شما از سیستم خارج می شوید و دوباره وارد سیستم می شوید. درایو شبکه باید متصل باشد. در یک دامنه، کامپیوتر و قطعات کاربر را می توان به طور جداگانه با استفاده از خط مشی گروه توزیع کرد. در اکسپلورر، طبق معمول حذف می‌کنید و از «Restore» در سطل زباله معمولی استفاده می‌کنید. با این حال، فایل ها در آن باقی می مانند $RECYCLE.BIN در انتشار: نمای سطل زباله چندین مکان را ادغام می کند و محتویات را در هارد دیسک محلی کپی نمی کند.

مسیرهای UNC و سایر حروف درایو به طور خودکار توسط این نگاشت محافظت نمی شوند. "Shift + Del" و دستورات حذف مستقیم از سایر برنامه ها عملکرد عادی سطل زباله را دور می زنند. کاربران برای ایجاد و استفاده از سطل زباله به حقوق نیاز دارند. در مورد انتشارات مشترک، سهمیه ها و تفکیک کاربران نیز بررسی می شود. قبل از جداسازی، فایل های مورد نیاز را بازیابی می کنید و فقط ورودی های رجیستری خود را حذف می کنید، نه پوشه سطل زباله به اشتراک گذاشته شده را.

سطل بازیافت، عکس‌های فوری و پشتیبان‌گیری مشکلات مختلفی را حل می‌کند: اگر یک فایل فقط بین دو عکس فوری وجود داشته باشد، ممکن است در هر دو وجود نداشته باشد و همچنان توسط سطل بازیافت فعال دستگیر شود. با این حال، یک عکس فوری قدیمی‌تر می‌تواند بعد از بازنویسی کمک کند. جایگزین یک نسخه پشتیبان مستقل در همان سیستم ذخیره سازی نمی شود. بازیابی ها در ابتدا به طور جداگانه ذخیره می شوند تا کارهای جدیدتر رونویسی نشوند. برای مکان های ذخیره سازی مهم، مسیر بازگشت با یک فایل غیر ضروری و کاربر مربوطه تست می شود.

بازگشت