Animate ekspor CC APNG

Dhukungan browser kanggo file PNG animasi saiki apik banget supaya animasi sing digawe karo Animate CC bisa diekspor kanthi gampang menyang APNG banjur dilebokake ing situs web kanthi tag <img> sing gampang. Iki minangka alternatif sing gampang lan apik kanggo metode nerbitake ing Animate CC, sing ngasilake JavaScript. Langkah-langkah sing kudu ditindakake diterangake ing ngisor iki.


Pisanan sampeyan ngekspor file * .fla ing PNG individu. Kanggo nindakake iki, bukak Ekspor> Ekspor Video / Media ... ing Animate CC banjur pilih setelan ing ngisor iki:

Yen sampeyan butuh transparansi, aktifake opsi Nglirwakake warna panggung (nggawe saluran alpha) banjur pilih Urutan PNG karo Alpha (Sumber Cocokake) tinimbang Urutan PNG (Sumber Cocokake) . Saiki kita bisa nggabungake PNG kanthi pitulung apngasm. Kanggo nindakake iki, luwih dhisik nginstal versi paling anyar:

13dbdbc4733c2b99696c0d267d9721fa

Pungkasan, kita nggabungake file individu:

13dbdbc4733c2b99696c0d267d9721fa

Kacepetan lan nomer repetisi animasi bisa dikontrol nggunakake parameter wektu tundha lan puteran . Kanggo ngekspor animasi mundur, kita uga nglakokake perintah ing ngisor iki sadurunge gabung, sing nyimpen file kanthi urutan mbalikke:

13dbdbc4733c2b99696c0d267d9721fa

Bali